- - - Könyvek - - -
- - - DVD - - -
Linkek a témában:
A 100 legjobb étel bográcsban
Ki gondolta volna, hogy a konyhai eszközök robbanásszerű fejlődése, a legmagasabb technológiákat felhasználó, csillogó űrbázisokhoz hasonló modern konyhák programozható főzőedényei sem szorították ki a divatból ősrégi főzőalkalmatosságunkat, a bográcsot, sőt napjainkban népszerűsége egyre inkább nő.
Bandi a hegyen
A Bandi a hegyen című műsor voltaképpen egy turisztikai magazin és egy gasztronómiai műsor sajátos házasságából jött létre.
Bográcsos ételek
Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunk, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók.
Bográcsos szakácskönyv
Alig várjuk már a jó időt, hogy rendezhessünk végre egy jó kis kerti partit, melynek más nem is lehetne a fénypontja, mint egy jó hangulatú grillezés vagy bográcsozás.
Paprikás ételek bográcsban
Kalocsa ismét ünnepre szólít, a paprika ünnepére. S hogy mennyire fontos ez az esemény a térségben élőknek, látszik évről évre felpezsdülő hagyományaik ápolásán.
Receptek a szabadból
Olyan ételeket próbálok bemutatni, hagyományostól a különlegesig, melyek a szabadban is elkészíthetőek. Abban mindenki egyetért velem, hogy a szabadban elkészített étel nem csak a jó hangulat miatt, de a levegő és a tűz miatt is finomabb, így hát, íme néhány ötlet, melyből meríthetnek.
Sütés-főzés a szabadban
Egy kerti barbecue-parti vagy egy bográcsozás kiváló alkalom a vidám feltöltődésre. Ilyenkor az éttermekhez képest szabadabban élvezhetjük barátaink társaságát, egy kis zenével és sok-sok beszélgetéssel megteremtve a tábortűzhangulatot.
Szabadtűzön 1 - Receptvarázs
Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.
Szabadtűzön és kemencében
Van, aki a bográcsozást részesíti előnyben, mások viszont esküsznek egy jó kis grillezésre vagy nyárson sütésre. Sőt napjainkban újra divatba jött a kemence használata is.
Zelenák János: A halászlé titkai
Szellemes, anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot, így akár teljesen kezdő szakácsok is bátran hozzákezdhetnek életük első halászléjéhez. Egy szórakoztató útikalauzhoz hasonlóan nem csak az utazás (főzés), hanem az olvasás is kellemes lehet. A recept egyszerű és garantáltan káros adalékoktól mentes, ízletes étel...